Technische specificaties

Voor de aanleg van haar padelterreinen kiest Tomaspor resoluut voor veiligheid en kwaliteit.

Veiligheid


In tegenstelling tot andere constructeurs, bouwt Tomaspor de padelterreinen met het unieke FRAME-systeem. Op zichzelf staande frames van 2m worden aan elkaar gekoppeld. Hierdoor bezitten onze constructies maar liefst 1/3 meer staal en dit maakt ze bovendien uiterst robuust.

Om te weerstaan aan de Belgische weersomstandigheden zijn de frames gemaakt uit 100% gegalvaniseerd staal. Vervolgens worden ze extra beschermd  met elektrolytisch zink alvorens ze met een corrosiewerende poederverf hun definitieve RAL kleur krijgen. Optioneel kan er nog een elektrostatische poedercoating worden aangebracht.


De kritische punten voor de veiligheid zijn de bevestigingsmaterialen. Daarvoor maken we enkel gebruik van roestvrij staal (RVS) en dit zowel voor de bouten als voor de bevestigingsplaten. We maken tevens gebruik van kunststofringen om staal op staal te vermijden.

Kwaliteit


Tomaspor stelt kwaliteit steeds voorop en biedt dan ook standaard topkwaliteit kunstgras met een 13mm monofilament polyethyleen vezel aan. Er kan gekozen worden tussen verschillende kleuren. Omdat het kunstgras "leeft" doorheen het jaar, hebben we het ontwerp van de frames aangepast zodat het kunstgras de nodige bewegingsruimte heeft.


Voor de afwerking van de terreinen gaan we tot in de kleinste details en personaliseren we de terreinen op maat van jouw club of organisatie.