Overkapping

Als sportliefhebber willen we onze sport kunnen beoefenen wanneer we willen alsook in perfecte condities. Tomaspor ontwikkelde samen met een partner een overkapping die uitermate geschikt is voor sportinfrastructuur.


Essentieel is de zelfdragende dakstructuur. Geprofileerde staalplaten vervullen zowel de rol van structuur als van overkapping en kunnen tot maar liefst 36 meter  overspannen! Dit brengt tal van voordelen met zich mee:


 Grote speelruimtes zonder hindernissen van steunpilaren

Extra hoge vrije ruimtes door de gebogen dakstructuur

Gegalvaniseerde staalplaten zijn uiterest duurzaam

Snelle montage en 100% demonteerbaar

Economischer dan gelijkaardige oplossingen

Zeer geschikt voor de plaatsing van zonnepanelen


De constructie kan gebruikt worden voor het overkappen van padelterreinen, tennisvelden, voetbalveldjes, dressuurpistes, skateparken, etc.


Er zijn eveneens verschillende mogelijkheden om de zijkanten van de constructie af te sluiten. Hoogkwalitatieve bachen of geperforeerde staalplaten behouden het outdoorkarakter. Daarnaast is het is ook mogelijk om wanden op te trekken met bijv. sandwichpanelen of betonnen platen en de ruimte te verwarmen.


Tomaspor werkt steeds een voorstel op maat uit aangepast aan uw wensen! Aarzel dan ook  niet  ons te contacteren om de mogelijkheden te bespreken.